Lid worden

Wil je lid worden?

De Doornse Rij- en Jacht Vereniging Arrêche is een actieve rijvereniging, met ongeveer 200 leden, die zowel de beginnende als gevorderde ruiter veel te bieden heeft. Of je nu rijdt op een manegepaard of een eigen paard, voor optimaal rijplezier in verenigingsverband, word je lid van D.R.J.V. Arrêche. Wil je weten waarom?

Arrêche organiseert tal van evenementen

In nauwe samenwerking met Manege Den Toom biedt Arrêche een groot aanbod aan jaarlijkse activiteiten waar iedere ruiter wel iets van zijn gading vindt. Voor de ruiter die van de buitenlucht houdt, zijn er onder andere: de Puzzelrit, de Doornse Paarden Rally en de Dauwtraprit (op Hemelvaartsdag).

foto buitenrit maisveld 2

Voor de ruiter die houdt van een uitdaging biedt Arrêche onder andere: dressuur- en springwedstrijden, de Pas de Deux wedstrijden en de Samen Gestelde Wedstrijd (met de onderdelen dressuur, cross en springen).

pas de deux

Jeugdruiters zijn lid van Petit Arrêche en hebben hun eigen jeugdbestuur. Speciaal voor de jeugdige ruiter worden onder meer de volgende evenementen georganiseerd: spring- en dressuurwedstrijden, de jeugddisco, de Sinterklaasviering en het jaarlijkse meerdaagse jeugdkamp.

pinksterkamp.jpg

Ervaringen uitwisselen

Een belangrijk voordeel van het lidmaatschap van Arrêche is dat je in contact komt met mederuiters en amazones met wie je op een leuke manier je ervaringen uit kunt wisselen. Tijdens de voorbereiding van het evenement of bij het gezellige “après cheval” aan de bar, vergroot je al snel je paardenkennis. De activiteiten vormen een gezellig en sociaal gebeuren, niet alleen voor de deelnemende ruiters, maar ook voor de toeschouwers, ouders, helpers, trouwe fans en andere belangstellenden.

Arrêche nieuwsbrief

Elke 2 maanden verschijnt onze digitale nieuwsbrief die voor en door leden geschreven wordt. Hierin worden de verschillende evenementen aangekondigd en kleurrijke verslagleggingen gedaan over de activiteiten die hebben plaatsgevonden. Ook vind je nieuws vanuit de manege in deze nieuwsbrief.

Lid worden?

Wij begroeten je natuurlijk graag als nieuw lid van D.J.R.V Arrêche! Een individueel lidmaatschap kost € 20,-, samenwonenden en gezinnen betalen € 35,-. Lid worden is zinvol omdat het lidmaatschap korting geeft bij alle activiteiten. De contributie heb je er dus al snel uit! Vul dus nu het aanmeldingsformulier in en word lid. Je kunt het formulier deponeren in de speciale Arrêche brievenbus op de manege, of naar ons mailen via info@arreche.nl. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Advertenties